Inköpare till MAXAGV

Har du en teknisk bakgrund och erfarenhet av operativt inköp?  Är du en initiativtagande och noggrann person som trivs väl som länken mellan olika projektdeltagare? Vill du lära dig mer om kalkylering och beredning av projekt? Då kan tjänsten som Inköpare vara något för dig!

Om MAXAGV

”MAXAGV designar, utvecklar, levererar och ger support till marknadens modernaste automationslösningar med mobila robotar. Vi är en världsledande leverantör av AGV-system med global räckvidd baserad på egenutvecklad hård- och mjukvara. Idag arbetar cirka 75 personer inom verksamheten. Det som kännetecknar teamet är omtänksamhet och kulturen präglas av gemenskap och prestigelöshet”.

Om tjänsten

Som Projektinköpare/Beredare kommer du att ha en nyckelroll hos MAXAGV där du planerar, koordinerar, kalkylerar, bereder och hanterar inköp till olika projekt. Du kommer därmed ha en tät dialog med samtliga inom organisationen så som projektledare, konstruktörer, logistikavdelning och produktion så väl som leverantörer externt. I rollen kommer du att vara delaktig i framtagning och uppföljning av tidsplan för inköp, ta fram tid- och kostnadskalkyler för att säkerställa projektens gång kopplat till material, konstruktion, produktion och installation inför offertberedning. Du kommer även att hantera operativt inköp av komponenter och artiklar, säkerställa beredning och tillverkningsordrar till leverantör samt ta action på ändringar under projektens gång. På sikt kan du även komma medverka vid förhandling av avtal med leverantörer och vara med och utveckla samt optimera nuvarande processer och rutiner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • I samråd med projektledare, ta fram tidplan för olika projektfaser.
  • Hantera och följa upp inköp av tekniska artiklar och komponenter.
  • Utföra tid- och kostnadskalkyler kopplat till material, konstruktion – produktion – och installationstid.
  • Utföra beredning av projektet i form av att driva och följa upp kontakt med leverantör och säkerställa att rätt produktionsunderlag går ut.

Om dig

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av operativt inköp, gärna med tidigare erfarenhet av att arbeta i projektform. Har du även en eftergymnasial utbildning inom inköp eller kanske en teknisk utbildningsbakgrund som kan bedömas likvärdig är detta meriterande. För att lyckas i tjänsten behöver du behärska ritningsläsning, ha god datavana samt besitta flytande språkkunskaper i svenska och engelska. Då kalkylering är en stor del av arbetat är det en fördel om du har erfarenhet av detta så väl som att tidigare ha arbetat i en koordinerade/supporterande roll. Vidare söker vi dig som har en fallenhet för struktur och som har ett noggrant arbetssätt. Du trivs bra i en roll med breda kontaktytor och är van att sammanställa information och kommunicera denna vidare. Ansvarstagande genomsyrar din person och samarbete är något du värderar högt.

Övrigt

Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex.
Placering: Huvudkontoret på Kryptongatan 5 i Mölndal.
Start: Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så ansök redan idag.
För frågor kontakta