Senior utvecklare till MAXAGV

Vill du utveckla framtidens mobila robotlösningar. Har du erfarenhet av att implementera i .NET miljö? Vill du arbeta hos en trygg arbetsgivare där du får se resultatet av ditt arbete? Då kan tjänsten som Systemutvecklare hos MAXAGV vara något för dig!

Om MAXAGV

MAXAGV designar, utvecklar, levererar och ger support till marknadens modernaste automationslösningar med mobila robotar. Vi är en världsledande leverantör av AGV-system med global räckvidd baserad på egenutvecklad hård- och mjukvara. Idag arbetar cirka 75 personer inom verksamheten. Det som kännetecknar teamet är omtänksamhet och kulturen präglas av gemenskap och prestigelöshet.

Om tjänsten

Som Systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med både vidareutveckling och kundanpassning av överordnade system för autonoma mobila robotsystem. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att designa och utveckla realtidsfunktioner, operatörs- och kommunikationsgränssnitt, samt algoritmer och AI-lösningar. Du kommer även att ansvara för att primärtesta din egen kod i en simulerad miljö och vid behov delta i driftsättning av system hos våra kunder. I rollen kommer du att samarbeta nära projektledare, projektingenjörer, konfiguratörer och testare.

Du kommer huvudsakligen att arbeta i en .NET miljö i Visual Studio och implementera i C#.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Designa mjukvarulösningen för kunden tillsammans med kollegor och kunder.
 • Utveckla ny funktionalitet skräddarsydd för att matcha kraven som hittats i designfasen.
 • Den nya funktionaliteten kan inkludera områden som:
  • Backend-system fokuserat på algoritmer och applikationslogik.
  • Integration med system från andra leverantörer.
  • Användargränssnitt, vanligtvis en Microsoft Windows applikation. C# används som implementeringsspråk med Visual Studio som utvecklingsmiljö.
 • Utföra initiala systemkontroller och grundläggande funktionalitetstester för att säkerställa en smidig överlämning till vår testavdelning.
 • Stödja vårt projektingenjörsteam när de konfigurerar och driftsätter systemen.
 • Samarbeta med vår kundsupportavdelning och erbjuda efterinstallationsstöd för mjukvarulösningen.

Om dig

Vi söker dig som innehar en Master of Computer Science eller motsvarande examen samt flera års arbetslivserfarenhet inom teknik och systemutveckling. För att lyckas i rollen krävs det att du har erfarenhet av att arbeta i .NET-miljön, särskilt med fullstack-programmering. Eftersom MAXAGV verkar internationellt är flytande kunskaper i både svenska och engelska ett krav.

Vi ser även att du besitter en bred teknisk kompetens, är nyfiken på produkten och har förmågan att ställa relevanta frågor. Då du kommer att samarbeta med andra funktioner i projektet och ha dialog med kunder är det viktigt att du är en lagspelare som värdesätter ordning och struktur. Detta för att kunna planera och hantera olika kunder, arbetsuppgifter och projektstadier effektivt.

Viktigt för tjänsten är:

 • Master of Computer Science eller motsvarande examen och flera års arbetslivserfarenhet inom teknik och systemutveckling.
 • Erfarenhet av att implementera i .NET, gärna i Windows-miljö.
 • Mycket goda analytiska förmågor och bra på att lösa problem
 • Erfarenhet av praktisk kodning, felsökning och vidareutveckling av storskaliga system är meriterande.
 • Gedigen förståelse för algoritmer, datastrukturer och mjukvarudesignprinciper.
 • Flytande i svenska och engelska.
 • Du har ett genuint intresse för programmering och ny teknologi.

MAXAGV erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att arbeta med frihet under ansvar. Du blir en del av en positiv arbetskultur i en bransch med stark tillväxt. Vi letar efter dig som vill vara en central del av vårt utvecklingsteam, där du tillsammans med våra seniora och juniora systemutvecklare, kommer att spela en nyckelroll i att ta nästa steg i vår utvecklingsresa.

Övrigt

Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex.
Placering: Huvudkontoret på Kryptongatan 5 i Mölndal.
Start: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast lön enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så ansök redan idag.
För frågor kontakta om tjänsten