Teknisk Eftermarknadskoordinator till MAXAGV

Har du en teknisk bakgrund och en passion för att arbeta i en roll där struktur och planering är nyckeln till framgång? Trivs du i en koordinerande position med en mångfald av kontaktytor? Är du dedikerad till att leverera högkvalitativ service till våra kunder? Då kan rollen som Teknisk Eftermarknadskoordinator hos oss på MAXAGV vara det perfekta nästa steget i din karriär!

Om MAXAGV

MAXAGV, ett helägt bolag i Latour koncernen, är ledande inom design, utveckling och support av toppmoderna automationslösningar med mobila robotar för framstående produktions- och distributionsföretag världen över. Vår framgång bygger på egenutvecklade hård- och mjukvaruprodukter, inklusive automatiska transport- och lagersystem, som används av kunder inom olika branscher på global nivå.

Med en stark närvaro i Skandinavien och etablerade kundrelationer över hela världen, strävar vi efter att skapa en arbetskultur som präglas av struktur och noggrannhet samtidigt som vi upprätthåller en stark gemenskap.

Om tjänsten

Som en viktig del av vårt team kommer du som Teknisk eftermarknadskoordinator att ha en central roll i att hantera och koordinera alla inkommande ärenden från våra kunder globalt. Din uppgift kommer att vara att tillhandahålla teknisk felsökning och vägledning över telefon, e-post samt vid behov även kundbesök. Du kommer att arbeta nära andra avdelningar för att säkerställa att ärenden hanteras effektivt och att kunderna får snabb återkoppling.

Utöver detta kommer du även att stötta med service och installationsplanering, samt att ansvara för att administrera och följa upp garantiåtgärder. Genom att noggrant dokumentera ärenden kommer du att bidra till att säkerställa hög kvalitet och effektivt samarbete med våra kunder och partners.

I denna samordnande roll kommer du att arbeta tätt ihop med alla funktioner inom organisationen för att säkerställa att planering och struktur genomsyrar alla delar av verksamheten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Koordinera och hantera teknisk support för MAXAGVs robotlösningar.
 • Planera och administrera service- och installationsarbeten.
 • Ansvara för och följa upp MAXAGVs garantiåtgärder.
  • Backend-system fokuserat på algoritmer och applikationslogik.
  • Integration med system från andra leverantörer.
  • Användargränssnitt, vanligtvis en Microsoft Windows applikation. C# används som implementeringsspråk med Visual Studio som utvecklingsmiljö.

Om dig

Vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden och söker dig med en teknisk bakgrund som har erfarenhet av servicekoordinering eller liknande och gärna med en vana att arbeta inom eftermarknad med nära kundkontakt. Utbildning inom teknik, elektronik och/eller IT är meriterande. För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha god förmåga att skapa och underhålla relationer med våra kunder och partners, samt att du har en stark känsla för struktur och planering.

Vi ser att du är noggrann, strukturerad och alltid har kunden i fokus i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:

 • Erfarenhet inom planering och kundservice, teknik/mekanik och/eller elektronik.
 • B-körkort samt flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
 • God förmåga att skapa och underhålla relationer, samt stark känsla för struktur och planering.

MAXAGVs erbjudande

På MAXAGV får du möjlighet att arbeta i en varierad och utmanande roll där struktur och planering är avgörande för framgång. Du blir en del av en stimulerande arbetskultur och ges tillgång till eget arbetsrum. Du kommer att ingå i ett team av kompetenta och engagerade kollegor som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Dessutom får du chansen att arbeta med marknadens modernaste automationslösningar för mobila robotar.

Övrig information

Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex.
Placering: Huvudkontoret på Kryptongatan 5 i Mölndal.
Start: Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så ansök redan idag.
För frågor kontakta